Rentoutusvalmennus

Resilienssiä arkeen ja haastaviin tilanteisiin.

Riittävä palautuminen ja rentoutuminen auttavat jaksamaan niin arjessa kuin yllättävissä ja haastavissa tilanteissakin.

Rentoutusvalmennuksessa saat välineitä, joilla opit pitämään huolta itsestäsi kokonaisvaltaisesti. Rentoutuminen ja palautuminen vaikuttavat jaksamiseen, luovuuteen, pärjäämisen tunteeseen, mielen ja kehon hyvinvointiin sekä tasapainoon.

Palautumista, myötätuntoa ja mielenrauhaa

Rentoutusvalmennuksessa vahvistetaan voimavaroja rentoutumisen ja positiivisten mielikuvien avulla. Erilaiset harjoitukset lisäävät itsetuntemusta sekä vahvistavat selviytymistä arjessa, työssä ja elämän erilaisissa muutostilanteissa.

Rentoutusvalmennuksessa käytetään suggestiivista rentoutumista, mielikuvaharjoittelua ja positiivista psykologiaa. Tavoitteena on vahvistaa terveyttä, hyvinvointia, suorituskykyä ja elämänlaatua. Valmennuksessa voidaan keskittyä esimerkiksi lisäämään itsetuntemusta, vahvistaa motivaatiota sekä tukea selviytymistä.

Rentoutusvalmennuksen tavoite on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutuminen ja palautuminen.

Resilienssi – psyykkinen palautumiskyky on tärkeä taito, olipa kyseessä vastoinkäymisistä selviytyminen tai mikä tahansa haastava tilanne elämässä. Resilienssiä voi vahvistaa myönteisellä toiminnalla, huolehtimalla itsestä ja kasvattamalla omia voimavaroja sekä uskoa omaan selviytymiseen. Rentoutusvalmennuksessa käyt turvallisesti asioita läpi juuri sinulle tärkeistä asioista ja opit menetelmiä oman hyvinvoinnin tukemiseen.

Feel what you need to feel

and then let it go.

Do not let it consume you.

 

 

– Dhiman –