Terapeuttisi ja valmentajasi

Hyvinvointi, inhimillisyys, mieli, tunteet, ajatukset ja elämän tarkoituksen ymmärtäminen – ne ovat aina olleet minua kiehtovia teemoja ja kiinnostus niitä kohtaan on ohjannut elämääni, opintojani ja töitäni. Elämän kaikenkirjavat tapahtumat ja kohtaamiset ovat vuosien varrella vahvistaneet tunnetta siitä, että haluan ymmärtää lisää ihmismieltä ja elämäämme vaikuttavia asioita – samalla koen haluavani auttaa muita.

MindSpot nimi kuvaa myös näitä asioita: mieltä ja välittämistä sekä paikkaa jossa voit olla turvassa tai elämäsi valokeilassa – tilanteen mukaan.

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (60 op sisältäen psykoterapeuttiset valmiudet) ja Suomen Mentaalivalmentajien liitto ry:n ja Suomen Hypnoosiliitto ry:n hyväksymä rentoutusvalmentaja. Olen koulutukseltani myös kasvatustieteen maisteri (suorittanut myös opettajan pedagogiset opinnot) sekä sairaanhoitaja. Olen myös ensiavun ja terveystiedon kouluttaja sekä suorittanut mm mindfullnessin perusteet ja mielenterveyden ensiapu I & II – kurssit.

Auttamistyössä on tärkeää olla avoin, luotettava ja luova. Samalla herkkä ja empaattinen, rehellinen ja myötätuntoinen.

Voimaannuttavin terveisin, terapeuttisi ja valmentajasi

Kati Karlsson